NDL Talent - Werving & Selectie
 

'Wat vinden jullie van NDL Talent?'

Grace Tjebbes heeft een loopbaantraject en aansluitend een outplacementtraject gevolgd

Eind 2016 was ik op zoek naar een nieuwe job in een voor mij nieuwe branche. Het is zo makkelijk te benoemen wat je NIET wil maar oh zo lastig te verwoorden wat dan WEL. Aangezien ik daar zelf niet uit kwam heb ik Nicole hiervoor ingeschakeld. Wat was het een fantastisch leerzaam proces om inzicht te krijgen in mijn persoonlijkheid, mijn werkwensen in kaart te brengen en zo vast te stellen hoe mijn droombaan eruit zou zien. Vervolgens heeft zij mij begeleid die te vinden. Door hele handige tips en tricks van Nicole voor, tijdens en na het sollicitatie traject heb ik die baan gevonden. Nog steeds hebben we contact en blijft ze betrokken bij wat ik doe. Het is een power women met een energie waar je een enorme boost van krijgt!


Jessica Quant heeft een outplacementtraject gevolgd

Mijn voormalig werkgever gaf mij eind 2015 de mogelijkheid om advies en ondersteuning te krijgen gedurende mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Deze begeleiding heb ik mogen ontvangen van Nicole. Ik had een onafhankelijk iemand nodig met gedegen kennis over de arbeidsmarkt en de wereld van ‘job searching’.
Samen met Nicole heb ik mijn sollicitatiebrief, cv en Linkedin-pagina kritisch onder de loep genomen evenals mijn verbaal- en non-verbaaltaalgebruik. Ook hebben wij gekeken naar wat ik belangrijk vind als persoon. Dit alles met als doel bewustwording. Wat een postifieve uitwerking heeft gehad op mijn algehele presententatie.
Nicole haar eerlijke en vriendelijke begeleiding was gericht op mijn niveau en op mij als individu. Ik heb dit als zeer prettige mogen ervaren. Gedurende enkele maanden heeft Nicole mij gevolgt als baanzoekende. Ze liet me niet zomaar los en stond altijd paraat voor advies. 


Antionette van Tol heeft een outplacementtraject gevolgd

"Ik heb een half jaar een Outplacement traject gevolgd bij Nicole. Een CV schrijven, diverse testen, Social Media en solliciteren. Zij heeft mij tips gegeven hoe je het meest uit jezelf en uit een sollicitatie kunt halen. Met haar enthousiasme, positieve feedback en praktijkvoorbeelden heeft zij mij erg goed geholpen om mij voor te bereiden op een sollicitatie. Zowel bij de brief als de sollicitatie gesprekken is Nicole altijd zeer betrokken geweest. Op de dag zelf altijd een persoonlijk belletje of berichtje om je succes te wensen of je nog even te wijzen op de tips die zij gegeven had. Uiteindelijk is het mij, mede het outplacement, gelukt om weer een ontzettende leuke baan te vinden. Ik zou Nicole zeker aanbevelen!"


Jan Zoethout, Business Networker regio Noord-Holland, heeft Nicole de Lange ingehuurd als loopbaanadviseur.

Belangrijkste kwaliteiten: Geweldige resultaten, Deskundige, Op tijd

"Nicole de Lange heeft met haar bedrijf NDL Talent mijn zoon Piter-Jelle enorm geholpen met haar sollicitatietraining. Piter-Jelle zit op de Maritieme Academie en moest solliciteren naar een stageplaats. Omdat het voor hem zijn eerste sollicitatie was heb ik Nicole gevraagd of zij hem goed wil voorbereiden. 

Op een maandag is hij met haar gaan koffiedrinken in Babylon. Alle vragen die gesteld werden, kwamen inderdaad aan de orde. Kortom Nicole kan de tegenpartij goed inschatten. Belangrijkste is dat Piter-Jelle het gesprek rustig en met veel zelfvertrouwen tegemoet zag. 

Ik beveel Nicole dan ook van harte aan als het gaat om sollicitatie trainingen. 

En er is inmiddels ook goed nieuws. Piter is aangenomen en heeft een stageplaats." 


René Hoots heeft deelgenomen aan de training Solliciteren 3.0

Belangrijkste kwaliteiten: Aangenaam, Waar voor uw geld, Creatief

"Ik heb Nicole leren kennen als een hard werkende en kundige trainer. Zij weet alles duidelijk te brengen met veel concrete voorbeelden. Wat mij vooral bij zal blijven van Nicole zijn haar zuivere intenties en haar positieve energie. Nicole is dan ook iemand die ik graag aanbeveel!"


Edith Goedhart heeft deelgenomen aan de training Solliciteren 3.0

Belangrijkste kwaliteiten: Deskundige, Waar voor uw geld, Creatief

"Een perfect cv en goed voorbereid naar je sollicitatiegesprek? Dat gaat zeker lukken dankzij de waardevolle tips en praktijkvoorbeelden die Nicole en Astrid je geven tijdens de training 'Solliciteren 3.0'." 


Henk van Trigt heeft deelgenomen aan de training Solliciteren 3.0 

Belangrijkste kwaliteiten: Geweldige resultaten, Deskundige, Waar voor uw geld

“Ik heb Nicole leren kennen als een gedreven persoonlijkheid. Nicole is enthousiast en inspirerend met een duidelijke en stevige visie op dat wat zij haar deelnemers wil leren. Daarnaast is Nicole geduldig, luistert goed naar de kandidaten en zij neemt de tijd om de zaken grondig uiteen te zetten. Ze weet heel goed waar ze over praat doordat ze haar trainingen vanuit de praktijk verzorgd. De door mij gevolgde training heeft mij de handvatten gegeven waarnaar ik op zoek was en die daarnaast ook uitstekend toepasbaar blijken in de praktijk. Nicole weet op een positieve wijze feedback te geven, je vooral over jezelf na te laten denken en zij zet je op de juiste manier met beide benen op de grond. Zij heeft mij mede geïnspireerd bij het omgooien van mijn roer op de arbeidsmarkt op dit moment.”


Sandra Zonneveld heeft deelgenomen aan de training Solliciteren 3.0 

Belangrijkste kwaliteiten: Waar voor uw geld, Hoge integriteit, Creatief

“Nicole geeft met passie vorm aan haar eigen bedrijf. Ze is professioneel, enthousiast en nuchter. Bereid om net dat extra stapje te zetten voor haar klanten en relaties. Doet wat er gedaan moet worden zonder de mens uit het oog te verliezen.”


Marja van Aalst heeft deelgenomen aan de training Solliciteren 3.0 

"Ik heb de cursus als zeer positief ervaren, jullie hebben het luchtig en toch zeer professioneel aangepakt, heros voor iedereen aan te bevelen die op zoek is in deze tijd op zoek is naar een nieuwe baan. De cursus is laagdrempelig en zeer menselijk opgezet, ik zal het zeker aan anderen aanbevelen, die nu opzoek is naar een nieuwe of andere baan gezien je ook inspeelt op de mogelijkheden die je zelf niet bij jezelf ziet. Het bied voor mij zeker mogelijkheden voor de toekomst. Dank hiervoor!"