NDL Talent - Werving & Selectie
 

Trots op onze relaties!

WARA Project Framing Europe

De begeleiding van Astrid en Nicole is heel professioneel. Op elke vraag krijg ik vlot antwoord en ik voel me daarbij altijd serieus genomen als ondernemer. Voor een zelfs wat lagere prijs dan hiervoor, krijgen we duidelijk meer waar voor ons geld. Het serviceniveau van TOP HR desk is hoger en er valt niet na elk telefoontje een factuur op de mat. Kortom, de overstap naar TOP HR desk is voor WARA heel goed uitgepakt. Een prima zet!”


Vitalics

Als ondernemer je eerste medewerker in dienst nemen is toch een soort mijlpaal. Iets heel anders dan werken met een flexibele schil, wat ik al jaren gewend was bij Vitalics. Letterlijk alles was nieuw voor me en Astrid en Nicole introduceerden me stap voor stap in de wereld van het werkgeverschap. De kans is groot dat ik op termijn voor Vitalics nog meer personeel ga aannemen en dat laat ik administratief zeker weer door TOP HR desk organiseren.


Personal Training Company

Voor een bedrijf als PTC, met zeven medewerkers, is de hr-oplossing van TOP HR desk in alle opzichten heel praktisch. Ik kan makkelijk bij Astrid en Nicole aankloppen met kleine en grote vragen over arbeidsrecht, contracten, ziek personeel, kortom al die zaken waar je als werkgever hoofdpijn van kunt krijgen. Je weet wel dat het beter geregeld moet worden, maar het komt er vaak niet van. En nu gebeurt het dus gewoon. Snel en goed.