NDL Talent - Werving & Selectie
 
logo_WerkEnergieAnalyse_totaal.jpg

Werkenergieanalyse®

Met de Werkenergieanalyse® kunt u energie- en stressbronnen van een individuele medewerker als ook van een team in kaart brengen. De loopbaancoaching tool is geschikt om inzicht te krijgen in het niveau van toewijding, vitaliteit en betrokkenheid van werknemers. De Werkenergieanalyse® geeft inzicht in de belangrijke zaken op zowel organisatie- en functieniveau, waardoor er nadien effectief met een coachtraject of training aan de slag kan worden gegaan.

Hoe werkt de Werkenergieanalyse®?
Het loopbaan coaching instrument Werkenergieanalyse® bestaat uit drie onderdelen:

1. Een online vragenlijst. Uw medewerker vult een vragenlijst in, die gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek.

2. De werknemer ontvangt een persoonlijke rapportage met diverse scores op het gebied van stress, energie en betrokkenheid.

3. Er vind een persoonlijk coachgesprek plaats met een onafhankelijke coach. In het coachgesprek worden de resultaten besproken en ook welke vervolgstappen moeten worden ondernomen op de afgesproken doelgebieden.

Wilt u als werkgever ervaren hoe de Werkenergieanalyse® werkt? Vraag dan een gratis demo aan en Vul uw gegevens in. Ontdek wat het loopbaan coaching instrument voor uw organisatie kan betekenen.


Contact

Voor meer informatie en prijsopgave kunt u contact opnemen met Nicole de Lange (06-83242279) of middels het contactformulier.

 

Loopbaancoaching tool Werkenergieanalyse