NDL Talent - Werving & Selectie
 
HRM force loopbaan.png

Assessments

Innovatieve online assessments en oplossingen voor talent management helpen organisaties om de juiste mensen op de juiste plaats te krijgen door ondersteuning bij selectie en ontwikkeling.

Voordelen voor organisaties

  • Identificeer de kandidaat die de meeste kans van slagen heeft. Bijvoorbeeld: succesvol geselecteerde verkopers presteren ten minste 4 keer beter dan een gemiddelde verkoper.
  • Bedrijven met effectief ingerichte performance management processen zijn bewezen 20% meer winstgevend dan bedrijven waarin dat niet zo is.
  • Effectief performance management verhoogt de motivatie en engagement van medewerkers waarvan telkens weer bewezen is dat het correleert met een verhoogde productiviteit, winstgevendheid, klanttevredenheid en nog veel meer.
  • Onze tool is specifiek ontworpen om voortdurende monitoring van gedrag te stimuleren wat essentieel is voor de twee hierboven benoemde punten.

Oplossingen
Recruitment
Kunt u benutten voor het in- en extern selecteren van uw medewerkers op basis van het door u gewenste matchprofiel.

Development
Kunt u benutten voor het genereren van een persoonlijk ontwikkelplan voor de kandidaat. De kandidaat wordt stap voor stap begeleid in het proces om ontwikkel- en resultaat afspraken te maken.

Employability
Kunt u benutten om de kandidaten te laten zoeken naar mogelijke beroepen en actueel beschikbare vacatures op basis van hun persoonlijkheid, motivatie en gedrag.

Analytics
Kunt u benutten voor het genereren van geautomatiseerde team-, afdeling- en organisatie overzichten. Deze zijn voor elke vragenlijst beschikbaar.

Tests

  • Persoonlijkheid
  • Intelligentie
  • Motivatie
  • 360 Feedback en meer

Maak een afspraak
Heeft u vragen? Wij gaan graag met u in gesprek over de specifieke situatie binnen uw bedrijf. Wij beschikken over de kennis en kunde om oplossingen aan te dragen die gericht zijn op úw organisatie. Aangenaam kennis te maken Nicole de Lange.

Contact
Voor meer informatie en prijsopgave kunt u contact opnemen met Nicole de Lange (06-83242279) of middels het contactformulier.