NDL Talent - Werving & Selectie
 

Grip op uw Verzuim

Schrijf u nu in voor de training effectieve verzuimgesprekken en leer hoe u actief en effectief om kunt gaan met verzuimende medewerkers. 

De training effectieve verzuimgesprekken biedt u handvatten en inzichten, waardoor u als manager beter in staat bent grip op uw verzuim te krijgen en bovenal te houden.

Wat komt er aan bod :
• Alles wat u moet weten over de Wet Verbetering Poortwachter;
• De laatste veranderingen op het gebied van de Arbo & Verzuim;
• De verschillende fasen van verzuim;
• Wat u wel en niet mag vragen;
• De verschillende soorten verzuimgesprekken;
• Hoe u de verschillende verzuimgesprekken moet voeren.

Gedurende de training wisselen theorie en praktijk zich af. Er is voldoende ruimte voor het inbrengen van individuele vraagstukken en om het geleerde direct in praktijk te oefenen.

U ontvangt een uitgebreid naslag werk met daarin alle belangrijke zaken op een rijtje, zodat u dit op u gemak kunt nalezen.

Deze training is bedoeld voor Managers P&O, Leidinggevenden, DGA’s en iedereen die wel eens een verzuimgesprek moet voeren.

Investering: € 395,- exclusief BTW. Inbegrepen: koffie/thee, lunch en materialen

Aantal deelnemers: 8 - 12


Uw Trainers:
Nicole de Lange heeft een uitgebreid track record als recruiter. Jaren lang heeft zij managers geworven en tijdens sollicitatiegesprekken aan de tand gevoeld. Sinds 2012 heeft Nicole haar eigen training en recruitment bureau opgericht en ligt haar focus op het ontwikkelen van mensen.

Astrid Verburg heeft ruim twaalf jaar ervaring op het gebied van personeelsmanagement, zij heeft zelf diverse teams als leidinggevende of projectleider aangestuurd en kent de klappen van de zweep. Vanuit haar praktijkervaring helpt zij leidinggevende zich te ontwikkelen op zowel het persoonlijk vlak en als op het gebied van leidinggeven.


Contact

Voor meer informatie m.b.t. trainingsdagen kunt u contact opnemen met Nicole de Lange (06-83242279) via info@ndltalent.nl of middels het contactformulier.


Interesse in een incompany training?

Ieder bedrijf heeft haar eigen sterke en verbeterpunten. Daarom wordt iedere incompany training van NDL Talent op maat gemaakt. Voor meer informatie kunt u daarom het beste contact met ons opnemen.